"ÖNCE İNSAN SAĞLIĞI ilkesiyle birlikte tamamen hijyenik koşullarda hazırlanan lezzetlerimizi "Alo Paket veya Gel-Al hizmetiyle.” sunmaktayız.
"Geliştirdiğimiz Express konsept ile personel sayısı, işletme kurulum ve sabit giderlerini düşük tutarak, self servis modeline geçiş yaptık"
Kurumsal kalite, lezzet, uygun fiyat politikası ve yüksek hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, insan sağlığı birinci öncelik...
"Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi, Gastronomi Bölümü tarafından Ekrem Coşkun Döner'in desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdimi yapıldı."
"Ekrem Coşkun Döner hijyenik koşullarda hazırlanan lezzetlerini Alo Paket veya Gel-Al hizmetiyle sizlerle buluşturmaya devam etmektedir"
"Restoran ve Lokantacılık sektöründe ilk defa Hijyen ve Sanitasyon Belgesi alan marka olmanın ayrıcalığı ve sorumluluğuyla...
"Sağlığınızı ve çocuklarınızın gelişimini olumsuz etkileyecek hiç bir ürün ve katkı maddesi kullanmıyoruz. Dönerimizin eşsiz lezzet ve kalitesini sunuyoruz...
Kâr marjımızı düşük tutarak, günlük kg satışımızda ciddi anlamda artış gerçekleştirdik. Bu hamlemiz ile dönerdeki fire oranının azalmasıyla, ekmek arası et dönerimizi her bütçeye uygun hale getirmiş olduk. ‘’Az kazanalım, sürümden kazanalım’’ dedik ve günlük belirli bir âdete ulaşınca; ‘’Bu fiyata et döner mi olur’’ algısını da yenmiş olduk. Ayrıca, insanların hayatlarına devam edebilmeleri için barınma ve yeme içmeye ihtiyacı bulunmaktadır.
Ekrem Coşkun Döner